keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Graafikon juomapeli


Ajatus tulevasta näyttelystä inspaa ja hymyilyttää muttei onneksi vielä stressaa. Taannoin autotallin täyttänyt innostunut kiljahtelu liittyi aiheeseen ja oli niin rytmikästä ja toistuvaa, (Iiris, tiedän mitä ajattelet, ja haluan sanoa, että sun mielesi on likainen) että suunnittelimme sen muuttamista huikka joka kerta kun -tyyppiseksi peliksi.

Näyttelyvedos! Näyttelyvedos!

Ylihuomenna pääsette itse esittämään mielipiteenne siitä, kuuluuko tämä fragmentti sellaiseen, itselläni kun on juuri nyt sellainen fiilis, että tässä olisi taskumatin paikka. Jos joku ottaa sen kanniskelun tavakseen, suosittelen pelin laajentamista myös niihin kertoihin, kun vastaatte muka-arkisesti "Näyttelykiireitä." tuttujen kysellessä kuulumisia.

Ai. Ja juuri kun keksin, mitkä työt mun ainakin pitää ehtiä tehdä, sain mieluisan mutta vaikean ja kiireellisen tehtävänannon, itseltäni. Kaikki uusiksi! Onneksi aina voi kirjoittaa uuden listan, joka olemassaolollaan kumoaa kaiken aiempaan raapustetun.

2 kommenttia:

Eevi kirjoitti...

...ooOOO! Onko se mustasilmäomakuva?! (<-jo vakiintunut käsite) Näyttää TODELLA lupaavalta. Mulla on pieniä vaikeuksia päättää, haluanko todella toteuttaa erään ideani, katsellaan huomenna. Nyt hyppelen 9.5 tunnin työvurolle, huoh.

Elina kirjoitti...

Komppaan: erittäin lupaavaa. Ennustan, että huomenna otetaan hömpsyt! Mä päätin, että teen huomenna offset-syövytyksen! Iik, mun EKA offset-syövytys :)