maanantai 28. heinäkuuta 2008

Näyttelykiireitä

Joudun kuuden tunnin päästä lähtemään 12 päiväksi sivistyksen ja blogin ulottumattomiin. Tarkoitukseni oli kirjoittaa aiheesta näyttely hieman paremmalla ajalla, mutta tässä sitä ollaan! Siispä tässä lyhyt tilannekatsaus:

Käytiin Iiriksen kanssa Tikkurilan Silkissä perjantaina katsomassa tiloja. Löytyi kaksi potentiaalista: toinen on loft-asunnon malli, missä on erivärisiä seiniä eri materiaaleista, jonkin verran kuvia seinällä jne. Tila oli hyvä, valaistus ok, nauloja valmiiksi seinissä ripustusta varten. Mielestäni tilan huono puoli on sekavuus. Toinen tila oli iso halli, raffi look, rivi isoja ikkunoita molemmilla pitkillä seinillä. Salissa jonkin verran rojua, joka pitäisi peittää näkyvistä. Valaistus on, ei tosin yhtä hyvä kuin ekassa mutta ikkunoita kuitenkin paljon. Taide ripustettaisiin siimojen varaan - seinätilaa ei juuri ollut. Näin tässä paljon potentiaalia. Voimme luultavasti valita haluamamme tilan sinne mennessämme, molemmat tilat ovat vapaana.

Näyttely pidetään viikonloppuna 29.-31.8. JIHUU! Saamme varmaan etukäteen avaimen, jotta voimme mennä valmistelemaan asioita.

Kaikkea hyvää maailmalla matkaaville graafikkoystäville ja Ainolle suurkiitos hyvännäköisimmistä juhlista ikinä! Mulla on jotain räjähdysherkkää kuvamateriaalia...

Palaan asiaan 8.8, kun palaan kaupunkiin täysin metsittyneenä ja noenmustana!

Ei kommentteja: