keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Väliaikatiedotus

Tämä ei liity blogin aiheeseen juurikaan, mutta haluaisin ilmoittaa molemmille säännöllisistä lukijoistamme, etten saanut viime yönä ollenkaan unta, mutta sain sen sijaan tietää, että opintotukihakemukseni on hylätty. Aion reagoida tietoon menemällä kahvilaan piirtelemään useiksi tunneiksi, ruokaostoksille Herkkuun ja mahdollisesti halliin (pecorinoa, tuoreita yrttejä, kylmäsavulohta, Lensin pastaa...) ja syömällä sushia. Harkitsen käyväni myös jossain museokaupassa, noin niinkuin piruuttani. Viime yönä tilasin nettikaupasta taidetarvikkeita luottokortilla opintotukilautakunnalle kieltä näyttäen. Ai, ja vielä vähemmän liittyen: tänään on sen näköinen tukka, kuin olisin amerikkalaisen senaattorin vaimo, joka on salaa rastafari.

Hauskaa päivänjatkoa.

Parveke on pop. En ole koskaan oikein savuttomana omakotiasujana niitä tajunnut, mutta nyt urbanisoiduttuani ymmärrän, kuinka välttämätön parveke on yöllisten spraymaali-inspisten kannalta.

3 kommenttia:

sciatic kirjoitti...

!!! Mietin viime yönä tasan samaa saatuani sprayhuuruisen serigrafiaidean!

Nm. Nukuin kaksi tuntia jonka jälkeen 14 minuutissa sängystä koulun pihaan.

PS. Juuri oikea asenne kielteisen hakemuksen vastaanottamiseksi.

Epävirallinen mielikuvitusystävä kirjoitti...

Kielteiset päätökset on syvältä!

Muistaakseni salarastafari-senaattorinvaimo-look on ensi kevään kuumin trendi.

Sä olet vaan niin edelläkävijä.

Unknown kirjoitti...

Heipä hei taidekollektiiville.

Minulla olisi teille työ/sivuprojektitarjous, ja jotta asiat olisivat tarpeeksi mystisiä, otan teihin ensiksi yhtettä bloginne kommenttipalstalla. Jos viestiä ei saada kulkemaan, kokeilen jotain muuta. Minut saa varmimmin kiinni sähköpostilla osoitteesta miro(piste)nurmela(ät)gmail.com, jos kiinnostus on herännyt.

T. Miro