maanantai 5. toukokuuta 2008

Ja taivaalle ilmestyi avosyövytys

Vitsit, olipa kivaa tänään kuviksessa. Sari on paras! Innostuin ihan kaikesta ideoinnista. Sari antoi vinkin, että Yrjönkadun ja Bulevardin risteyksessä on sellainen paikka kuin "Konstkompaniet" (jonka äänsin täysin väärin, niin että Iiris luuli mun puhuvan espanjaa, jes), minne saa ilmeisesti mennä vedostelemaan grafiikkaa jotain pientä maksua vastaan. Välineet eivät kuulemma ole huippuluokkaa, mutta paremman puutteessa! Olisi täydellistä päästä kesällä tekemään grafiikkaa. Pitää ottaa selvää siitä paikasta.

Käytiin Eevin kanssa perjantaina Temperassa fiilistelemässä, minkälaisia tarvikkeita voisi ostaa kesän teehetkiä varten. En nyt siis puhu kekseistä, vaan esimerkiksi pehmeäpohjakeosta (sen nimi on oikeesti keko), telasta ja painoväreistä. Mä voisin säilyttää tarvikkeita vaikka mun työpaikalla, se on ihan konstkompanietin lähellä! Pitäisi muuten ottaa vaivihkaa pari kuparilaattaa kuviksesta mukaan ensi kerralla... Toivottavasti ope ei lue tätä :O

Kaikki halukkaat blogilaiset voi mun puolesta liittyä kesän grafiikkapiiriin. Tosin mitä enemmän porukkaa on, sitä pienemmällä todennäköisyydellä kaikki pääsee yhtäaikaa. Mutta ehkä kaikkien ei tarvitse päästä yhtäaikaa.

Kun pyöräilin tänään EMMAlta kotiin, oli ihan mieletön ilma. Tuuli tosi kovaa, niin että tuntui, kuin olisi ollut merellä myrskyssä. Jotenkin ristiriitaisesti taivas oli ihan hempeän vaaleanpunainen. Yksi valoisa aukko taivaalla näytti ihan avosyövytykseltä. Oli pakkoa pysähtyä Otaniemen rantaan fiilistelemään sitä hetkeä.

ps. Tänne blogiin voisi mun puolesta laittaa valokuvia joistain omista vedoksista, jos se tuntuu teistä hyvältä idealta. Siten tää toimisi myös vähän niin kuin galleriana! Ja olisi kivaa keskustella onnistuneista vedoksista.

Ei kommentteja: