sunnuntai 8. elokuuta 2010

Viikonloppu, minä rakastan sinua.


Huomenna on autotallipäivä. Sunnuntai on mun lempipäivä, mikä on teidän? Oikeastaan pitäisi kai olla autotalliaamupäivä, mutta tässä sitä ollaan vielä hereillä ja vilkuillaan laattaa, johon vois oikeestaan siirtää ton skissin ja nukkua sit vähän pidempään.

Autotallityttöjen kommuunissa vietettiin tänään villin raflaavaa lauantai-iltaa pyöränkorjailun ja porkkanakakun merkeissä. Porkkanakakun syömiseen tarvitaan kymmenen ystävää, ja pyörä näyttää helposti liikuttavan projektinomaiselta, jos sen spraymaalaa vaaleanpunaisella ja kromilla.

Fillari, jossa toimivat esim. jarrut liittyy taiteeseen siten, että yhdistettynä tallella olevaan avaimeen (sitä on ylpeä pienestä, kun ei voi ottaa mitään itsestäänselvyytenä!) se lyhentää matkan kodin ja työhuoneen välillä varttiin. Lisäksi se mahdollistaa syövyttelyreissut silloinkin, kun julkinen liikenne ei niitä tue. Mikä vapaus, mitkä mahdollisuudet!

Kaikki siisti tapahtuu öisin, sanovat aikuiset mitä lystäävät.

1 kommentti:

sciatic kirjoitti...

Oon samaa mieltä öisestä siisteyden tihentymisestä, minkä takia yövuorot on syöny multa kyllä aimo kasan kesää.

Mut, ehdotan et tuon lähiaikoina mun kuparin jollain keinoin Rastilasta Tapiolaan ja tuun autotalliin juomaan limua ja puhumaan kuvista ja äänistä.