keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Paperilla ja lasissa

Keskiviikkona kolmantena kolmatta Aino pakkasi aamupuuron jälkeen mukaansa skissipaperiruutuja, lehtiön, käsilaukullisen kyniä ja yhden kanssagraafikon. Miksei kukaan valmista soppakattilan vetoisia penaaleja? Onneksi Pau on sentään niin pikkuinen, että sen voisi oikeasti nostaa olkapäälle keikkumaan. "Ohoh", totesi Aino huomatessaan puhuvansa itsestään kolmannessa persoonassa, "onkohan tämä sivuoire liian nopeasta hypystä suoraan Facebookin syvään päähän?"

Suunta otettiin Eläinmuseoon, jonka karhut ovat kutkuttaneet oikeastaan siitä asti, kun kuiskasin viime vuoden puolella Pauliinan korvaan kesken Kom-teatterin Kaikkien isäni hotellien: "Pakko piirtää karhuja!"

Ja karhuja piirsin! Illemmalla kumonnen vielä karhun tai kaksi, suoraan tuopista, ilahduttavassa seurassa, livemusiikin soidessa...

Pau kävi jo viime viikolla viettämässä yhden kaoottisen päivän Eläinmuseossa hiihtolomaansa kiljuvien kakaroiden jaloissa, ja minäkin haluan takaisin! Piirustustauoilla voisi taas käydä museokahvilassa nojailemassa tiskiin ja puhumassa aivan liian syvällisiä tutun kahvilapojan kanssa.

Halutessanne voitte nyt lukijat testata itsenne ja autotallityttötuntemuksenne. Kumpi meistä piirsi nämä sivut (luonnoskirjat identtisiä - lällällää!)? Oikea rivi lopussa. Ei pitäisi olla kovin vaikeaa!


Oikea rivi: 1p, 2a, 3a, 4p, 5a, 6p, 7p

Ei kommentteja: