lauantai 4. lokakuuta 2008

Uusi yritys

Lähdetään retkelle. Hämeenlinnaan. Siellä on nyt esillä se sama Kuutti Lavosen näyttely, mikä missattiin kesällä - ketkä lähtee mukaan? Tai tiedän, että Eevi ja Aino ainakin, entä Saga ja I?

Hämeenlinna on pieni paikka, mut katoin nyt kuitenkin jo valmiiksi missä se museo siellä on. Olen siis valmiina lähtemään! Sinne on helppo löytää, ja se on myös aseman lähellä jos ei mennä autolla. Päätetään joku sopiva viikonloppupäivä tästä läheltä? Ja se on auki yhestätoista viiteen.

Nyt ei ees oo vielä liian myöhäistä viettää samalla mekkoihinpukeutumispäivää!


P.S. Oon vähän lukenu kirjaa siitä näyttelystä ja Kuutti Lavosesta. Yhden Kuutin ensimmäisten ryhmänäyttelyiden nimi oli "Viisi nuorta graafikkoa". Huu, enteilevää! Tai ainakin vähintään yhtä enteilevää kuin se, että joku poika sattuu mainitsemaan vauvat..

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Ehdottomasti on enteilevää. Kuka poika on puhunut kenelle vauvoista vihjailevasti, haluan tietää välittömästi!

Eevi kirjoitti...

Ollaan päätelty, että se on jokin salainen ase joka testaa kuinka paljon tytöt hämmentyy, eli indikaattori siitä kuinka paljon ne oikeasti välitää pojasta. Sitä on ollut ilmassa.

Aino kirjoitti...

Myös liikkeellä: yllättäviä käteen tarttumisia ja tyttöjen rikkihalaamista (tai ehjäksi-). Epäilemme salaliittoteoriaa, ja pohdimme, onko olemassa joku poikien cosmo, josta ne keksii täysin väkiälyttömiä testejä myöntämättä oikeasti mitään. Tästä on kirjoitettu baarirunoutta.