torstai 10. helmikuuta 2011

Torstai on taidetta täynnäUusi vakituinen autotallipäivä on valittu ja varovasti vakiinnutettu. Torstaisin meidät löytää hyvällä todennäköisyydellä Espoosta, tervetuloa joukkoon. Viime viikolla keskityttiin kyllä enemmänkin skumppaan, lohivoileipiin, mozzarellasalaattiin, maa-artisokkakeittoon ja ruunebergintorttuihin. Yleensä yksi meistä saa jotain taiteellista aikaiseksi, luovuus liikkuu vuoroviikoin tekijästä toiseen. Tosin epäilen, että nuo yhdet lurjukset, jotka pääsevät taiteilemaan koulutuksen varjolla tulevat autotallille taidetta pakoon enempikin. Luulen, että nauttivat kuitenkin siitä sohvanpohjasta ja rauhallisesta pienestä hyörinnästä. Saa siellä neuloakin, ei sillä. Ääneenlukuprojektina meillä on tällä hetkellä Helena Sinervon Runoilijan talossa.


Aloimme kirjoittaa lokia siitä, kuka tallilla on käynyt, mitä on tehty ja mitä syöty. Vieraat ovat myös tervetulleita raportoimaan, mikä vieraskirja se muuten olisi!


2 kommenttia:

Halipupu85 kirjoitti...

Aivan mielettömän hienon oloista (näin bittiavaruuden toisesta päästä seuratessa) tuo teidän tallitaiteilu grafiikan parissa :) Aloitin vasta tammikuussa metalligrafiikkaharrastuksen ja olen jo nyt siihen niin uppoutunut, että haaveilen omasta (taikka jaetusta) työpisteestä, jossa sitä pääsisi tekemään niin usein kuin mieli tekee. Nyt joutuu vartomaan päiviä ja aikoja (tämä ilmoittautui vielä ylimääräiseksi oppilaaksi, open suostumuksella), jolloin työväentalon ovet avautuvat grafiikan tekemiseen...! Oletteko kaikki opiskelleet tätä taidemuotoa jossakin vai onko "pelkkä" harrastus?

Aino kirjoitti...

Siistiä, että olet eksynyt tänne, ja kiitokset kannustuksesta! Me olemme tavanneet toisemme Espoon kuvataidekoulun taidegrafiikan työpajan kautta. Kukaan meistä ei ole enää niin nuori, että saisi siellä harrastaa. Alan opintoja meillä ei ole, vaikka yksi meistä opiskeleekin nykyään graafista suunnittelua, toinen huonekalumuotoilua ja sellaista, sitten löytyy yksi insinööri ja yksi baarimikko... Blogi on elänyt hiljaiseloa, mutta siihen tulee toivottavasti pian muutos, kun kevät herättelee intoa ja kupari heijastaa valoa hienosti...