maanantai 17. marraskuuta 2008

Tehtävänanto: tehtävänanto

Kuulkaas murut. Nyt on niin, että allekirjoittanut teenlitkijä leikkii torstaina taas opettajaa. Sijaistaminen on hauskinta! Seuraavalle ryhmälleni pääsen pitämään niiden ihka ensimmäisen grafiikan tunnin. Kuinka rattoisaa, pääsen kertomaan asioita, joista kertominen on mielestäni huippuhauskaa! Tyypit pääsevät ensimmäiseksi tekemään kuivaneulaa, ja saan antaa niille aiheen ihan itse! Hillittömästi paineita!

Hyviä ehdotuksia otetaankin vastaan! Harkitsen jonkun tekstin lukemista, mutta en ole vielä tehnyt päätöksiä. Myöskin saaristoinspiraatio elää minussa edelleen voimakkaana, mahdollisesti siitä voisi keksiä jotain.

Haluaisin antaa hyvän tehtävän, jonkun kivan mutta hyödyllisen. Lisämielikuvituspalvelu, saisinko muutaman ehdotuksen?

5 kommenttia:

Eevi kirjoitti...

Lisämielikuvituspalvelu vastaa: Jotain joka sopii joulukortiksi, muttei linjoilla joulukuusi/tonttu/lahjapaketti. Esim. "Jouluton joulu", (ideana etsiä muuta jouluun liittyvä kuin perus kaupallinen setti). Eiks ne oo niitä aika skidejä?

Elina kirjoitti...

Mä oon aina tykännyt siitä, kun luetaan joku tarina(npätkä) antamaan inspiraatiota, eikä ohjeisteta sen kummemmin. Kannatan jotain syksyistä myrskytarinaa ;) Ajan hengessä. Sitten voit itse kertoa niille omista villeistä seikkailustasi kesyttömässä saaristossa ja ne on ihan ihailusta soikeita.

Nyt en pääse nukkumaan, kun olen niin innoissani teidän saaristoinkkarikortista ja kaikesta muustakin. Sitä paitsi söin juuri japanilaista ruokaa ja jälkkäriksi jätskiä NAM!

Aino kirjoitti...

Kiitos, palvelu. Mikäli niillä on ollut se sama opettaja perusryhmässä kuin mulla aikoinani, en ihmettelisi, vaikka ne olisi tehneet jouluttomia kortteja jo aiemmin, (E, näithän sen palmun siellä mökin seinällä?) mutta pitää muistaa toistettavuudesta puhuttaessa ehdottaa, kuinka hyviä lahjoja ovat. Voisin ehkä lukea jonkin syysmyrskyisän tekstin, vaikkapa sen kappaleen Kuvanveistäjän tyttärestä, jonka Pauliina luki meille, käskeä kuvittamaan. Jos joku ei siitä vielä saa irti kauheasti, voisin ottaa mukaan kaikkea myrskyisää materiaalia, josta voi tehdä kuvia: ruokoja, sulkia, luita, kiviä, simpukankuoria, villasukkia... Niistä pääsisi ainakin liikkeelle halutessaan, ehkä ääriviivapiirrokselta vältyttäisiin, jos olisi pintoja, joita piirtää mallista... Sellaisiin, sulkiin ja muihin, on niin hyvä käyttää kuivaneulaa.

joo... sitäpaitsi mun ääneenlukutaitoni on kehittyneet viime aikoina!

Aino kirjoitti...

ps: huomaako jotenkin, että olen hiukan innoissani?

Eevi kirjoitti...

Hahaa. Klassista ajatusten alitajuista kierrätystä- en vaan tajunnut mistä se tehtävänanto tuli. Ja kyllä se vähän kuultaa läpi.