tiistai 16. syyskuuta 2008

Läpileikkaus

Uutta epäpuolivirallista autotallipäivää meillä ei vielä ole, nyt kuvataidekoulun alettua, ja emännän kompastellessa kiireisiinsä, (jotka eivät oikeasti koostu elämän tärkeistä asioista, vaan kaikesta typerästä sälästä, kuten työvuoroista) vaikka tiistaita onkin ehdotettu. Tai siis on nyt kun olen sitä ehdottanut.

Tänään haluaisinkin vain sanoa, että tulen hyvälle tuulelle joka kerta, kun katson tämän blogin tunnistelistaa. Mielestäni siitä löytyvät sanat yhdessä kuvaavat meitä aika paljon. Sanaluettelon lukeminen käy myös mantrasta jos unohtaa, kuinka paljon hauskaa maailmassa on. Esimerkiksi tänään meinasin unohtaa, koska tänään oli huono päivä.

Kokeilkaa vaikka, ääneen:
akvatinta, ateljee, autotalli, avosyövytys, Barcelona, betonirumpu, carborundum, chine-collée, ehdottelu, elokuvat, ensimmäinen näyttely, epäonnistuneet kokeilut, ex libris, fiilistely, graafikko-ystävät, grafiikkapiiri, haaveilu, inspiraatio, isoäiti, Juul Kraijer, kesätyö, Konstkompaniet, kriisit, kuparilaatta, leivonta, linnut, listat, mojitot, naapurit, offset, onni, pehmeäpohja, porvarillisuus, puupiirros, ruhjeet, serigrafia, skissailu, spontaanius, säpinä, taide-ekskursio, taidenäyttely, taidetarvikkeet, teehetki, tekniikkakokeilut, vallankumouksellisuus, vedostus.

Käsi ylös jos tuli hyvä mieli!

3 kommenttia:

saga kirjoitti...

tiistai vaikuttaa varsin pätevältä.

Eevi kirjoitti...

Sopii!

Mailaan sulle vielä tänään, nyt vaan näin pikaisesti.

pauliina kirjoitti...

Mullekin sopii!

Mainio lista, nyt eniten hymyilyttää kaikki e:llä alkavat :)