keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

ex-open ihastelua

Kello on yli puolenyön ja istun tietokoneen ääressä uskottelemassa itselleni, että teen kandityötä. Kyllä te tiedätte, se tarkoittaa suunnilleen sitä, että painaa vähintään joka kolmas minuutti refreshiä facebookissa ja lopun aikaa tuijottaa ruutua tyhjä katse silmissä. Onneksi keksin tällä kertaa myös älyllistä sijaistekemistä: harhauduin Sari Bremerin nettisivuille www.saribremer.com. Siellä on galleria, missä on Sarin grafiikkaa 1990-luvun lopusta lähtien. Kuvia on paljon, ja on makeeta nähdä, miten tyyli kehittyy ajan mittaan. Tykkäsin tosi paljon niistä vanhoista vedoksista, toki myös uusien joukossa on hienoja. Tällä öisellä, tietokoneen hurinaisella hetkellä töistä kolahtavat erityisesti Vajoava (1998), Tyger (2002) ja Ikuisesti (2004).

Nyt tekisi mieli saada käsiin luonnoslehtiö kotipöydältä ja suunnitella jotain isoa akvatintatyötä, missä on hirveän paljon eri syövytysaikoja tosi pienillä eroilla. Pitää ehkä tehdä joku öinen pikaskissi sängynreunalla. Jos jaksaa. Tahdon nukkumaan.

2 kommenttia:

aino kirjoitti...

Kiitos kyllä, Ainolle kelpaavat oikeudet myös, ihan siitäkin huolimatta, että elämäni tee- (oikeasti kahvi-) hetket ovat siellä toisten kavereiden kanssa pidetyssä blogissa aika paljolti raportoituina.

Silti, haluan elämääni henkisiä teehetkiä. Hyvin keksitty tämä.

Eevi kirjoitti...

Rakastuin Oceaniaan (2004) ja Tempestiin (2002), aivan käsittämätöntä tarkkuutta, mutta silti ihanan huoletonta värinkäyttöä.